УСПЕШНА АКЦИЈА ВОЖЊЕ БИЦИКАЛА ОДРЖАНА У НЕДЕЉУ 22. СЕПТЕМБРА

Изузетно нам је драго да смо још једном великом акцијом вожње бицикала успешно обележили Светски дан без аутомобила у недељу 22. септембра 2024. Бициклисти су кренули у 10 часова из Бачког Јарка, а успут су се прикључивали двоточкаши из Старог Ђурђева, центра Темерина, Телепа.
Краћа пауза направљена је око 10.30 ч у центру Темерина, где су наше даме из Поливалентне патронажне службе Дома здравља Темерин делиле беџеве и брошуре о значају и утицају физичке активности на здравље. Поред грађана, породица са децом, највећи број учесника су били ђаци са својим наставницима из свих основних школа са територије наше општине, као и бројна удружења. На излазу из насељеног дела општине, до Парка природе Јегричка бициклирање смо наставили стазом здравља у дужини од око 3,5 km. Крајње одредиште акције било је на прелепом Антеро салашу у оквиру ПП Јегричка, где смо стигли око 11.15 ч. Туристичка организација општине Темерин је обезбедила окрепљење у виду воде, сока и пецива за све учеснике.
Са задовољством констатујемо да је у акцији учествовало око 300 учесника, и деце и одраслих. Посебно нам је драго што смо имали учеснике из Бечеја, Београда, Вршца и Новог Сада. ТОО Темерин је 2022. године започела програм лојалности акцији, у виду поделе картица лојалности. Картицу лојалности учесници носе са собом и прилажу организатору на оверу печатом, а нови учесници могли су још ове године да добију картицу. Крај програма лојалности је предвиђен за 2026. годину, када ћемо најверније учеснике у акцији наградити лепим и вредним поклонима.
Ове године смо организовали томболу за све учеснике, где смо поделили интересантне награде. Награде су биле додатна опрема за бициклисте а које су обезбедили компанија CAPRIOLO, којима се овим путем захваљујемо на подршци. Такође, ТОО Темерин је поделила беџеве свим учесницима акције и кроз томболу – пакете лепих сувенира наше општине.
Током одмора на салашу, учесницима се обратио дугогодишњи љубитељ бициклизма и учесник бројних сличних акција у Србији, господин Милан Борић из Београда, који је све нас пријатно изненадио својим присуством. Захваљујемо на промоцији наше акције и дружењу!
Општина Темерин је у свему подржала ову лепу акцију, а посебно нам је драго да већ неколико година са нама редовно бицикл вози господин Младен Зец, председник наше општине са својом породицом.
Посебну захвалност дугујемо ПС Темерин, који су допринели безбедности акције, да све протекне у најбољем могућем реду. Патроле су пратиле колону бициклиста од почетка до краја акције, и помогле да двоточкаши безбедно пређу пут до Антеро салаша.
До наредне године и нове акције, желимо свима пуно лепих дана за бициклирање!

You may also like...