ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

Cikkek

Szűrő
 • JESENJI VAŠAR U TEMERINU

  JKP Temerin po prvi put organizuje "Jesenji vašar" koji će se održati 30. i 31. oktobra 2015. godine u centru Temerina. Ideja manifestacije je da okupi proizvođače cveća, meda, vina, rukotvorina itd i prodajnog je karaktera. Organizator za svakog izlagača obezbeđuje izložbeni prostor u vidu šatora-paviljona, dok stolove ili police izlagači sami obezbeđuju. Kotizacija za učešće na manifestaciji je 1400.00 dinara za oba dana, a zainteresovani izlagači se mogu prijaviti u prostorijama JKP Temerin, ili na brojeve telefona 021/843-666,  062/10-82-110 - Desa Stupar  i  062/80-54-539 - Dragan Rakić. 

   

 • OBELEŽENO 10 GODINA OD PROGLAŠENJA PARKA PRIRODE “JEGRIČKA”

  JVP “Vode Vojvodine” su prigodnim programom u septembru mesecu proslavile 10 godina od osnivanja Parka prirode “Jegrička”. Jegrička je stavljena pod zaštitu 2005. godine i to zajedničkom inicijativom Pokrajinskog sekretarijata za zaštitu prirode, JVP “Vode Vojvodine” i opština kroz koje Jegrička protiče: Bačka Palanka, Vrbas, Temerin i Žabalj.

 • RAZVOJ PROSTORNE INFRASTRUKTURE TEMATSKE CELINE TAKT TEMERIN

  U sklopu projekta „Razvoj prostorne infrastrukture tematske celine TAKT, Temerin“ završeni su građevinski radovi na uređenju potkrovlja likovnog ateljea koji su obuhvatili izgradnju i završne radove na uređenju soba za smeštaj posetilaca.

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica