TEMERIN KŐZSÉG IDEGENFORGALMI SZERVEZETE

Temerin Кözség Idegenforgalmi Szervezete a Császár-tó EuroVeloPark projektum prezentációján

Temerin község Idegenforgalmi  Szervezete Nagybecskereken részt vett a Császár-tó EuroVeloPark projektum bemutatásán. Szerbiában ez az első EuroVeloPark.  A prezentációt 2017. február 2-án tartották a nagybecskereki Városháza  Barokk termében. A projektum minden résztvevője képviseltette magát: a  C.R.E.A.M szerbiai nyilvános-privát partnerségi hálózat, a Szerbiai Természetvédelmi Intézet, a Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, a Huber kartográfiai cég, a tartomány és Nagybecskerek turisztikai szervezete, a Természeti Rezervátumok közintézmény és Nagybecskerek város.

  • tribina-eurovelo-1
  • tribina-eurovelo-2

Az EuroVelo, teljes nevén az Európai Kerékpárút Hálózat az Európai Kerékpáros Szövetség terve, amely szerint 15, egész Európát átszelő kerékpárútat alakítanak ki. Az utak teljes hossza a terv szerint több mint 70 000 kilométer lesz.
Az EuroVeloParkok szerbiai projektumának célja az országon áthaladó kerékpárutak fejlesztése a résztvevők összehangolt tevékenységével. A Császár-tó EuroVeloPark jó példája annak, hogyan hathat a nyilvános-privát partnerség a nemzetközi kerékpáros túraútvonal révén a regionális fejlődésre, és hogyan juttathatja nagybecskerek várost a mozgásban levő városok közé.
Az utóbbi években számos helyi önkormányzat tevékenykedik a kerékpárforgalom fejlesztése érdekében, és fokozatosan bővülnek az ezzel kapcsolatos ismeretek. A temerini turisztikai szervezetnek is vannak tervei a kerékpáros közlekedés fejlesztésére: elkészítette a teljes műszaki dokumentációt annak a gyalog-  és kerékpárútnak a megépítéséhez, amely Temerint és a Jegricska Természeti Parkot köti majd össze. Most készül a tervdokumentáció az út egyik szakaszának kiépítésére.

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica

ПРЕЗЕНТАЦИЈА