TEMERIN KŐZSÉG IDEGENFORGALMI SZERVEZETE

A Temerini Turisztikai Szervezet a belgrádi Turisztikai Vásáron

A térség vezető idegenforgalmi vására, és Szerbia legnagyobb turisztikai rendezvénye a belgrádi Turisztikai Vásár, melyet 39. alkalommal tartanak az idén, mégpedig február 23-a és 26-a között.
Hat csarnokban képviseltetik magukat a kontinensek legjelentősebb idegenforgalmi ügynökségei, szervezetei, szállodái, idegenforgalmi központjai, légiforgalmi vállalatai, nemzetközi túraszervezői, hogy kirukkoljanak ajánlataikkal a küszöbönálló idegenforgalmi idényre.
Az idei renderzvény partnerországa Crna Gora, amely földrajzi helyzetének és természeti adottságainak, tengerpartjának, tavainak, hegyeinek és kanyonjainak köszönhetően nagy kihívást jelent a turisták számára. A házigazda Szerbia bemutatja legnagyobb látványosságait, valamint üdülési, szórakozási, sportolási, rekreációs stb. kínálatait. A belgrádi Turisztikai Vásár minden év februárjának végén olyan, mint a világ kicsiben. Gazdasági rendezvény is, amelyen nemcsak cégek jelennek meg, hanem ún. egyszerű látogatók is. Vannak, akik üzlettársat keresnek itt, vannak, akik üdülési ajánlatok után kutatnak.
Mivel  e fővárosi rendezvény évről évre terebélyesedik, várható, hogy az idén több mint 1200 kiállító érkezik, köztük 300-nál is több külföldi. Mintegy 72 000 látogatóra számítanak.
A Temerini Turisztikai Szervezet a Vajdasági Turisztikai Szervezet kiállítóhelyén mutatja be kínálatát a községet bemutató színes kiadványok, brosúrák, prospektusok  segítségével. Ezeket kiemelt helyen szerepelnek a Jegricska Természeti Park, a Brvnara etnoház és a Tájház, a mini állatkert, a vadászati és halászati lehetőségek, a babfesztivál, a tanyák és csárdák, a gasztronómiai különlegességek…

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica

ПРЕЗЕНТАЦИЈА