TEMERIN KŐZSÉG IDEGENFORGALMI SZERVEZETE

Bemutatták Temerin idegenforgalmi kínálatát a Belgrádi Turisztikai Vásáron

A Temerini Turisztikai Szervezet bemutatta a község idegenforgalmi kínálatát a Belgrádi Turisztikai Vásáron, amelyet február 23-a és 26-a között tartottak meg. Standunk látogatóit leginkább a gyógyfürdő, a temerini vásárlási lehetőségek, a község tanyái és csárdái, borászatai és rendezvényei érdekelték. Reméljük, e látogatók nagy hányada úgy dönt, hogy szabadságának egy részét Temerinben tölti. Nagy figyelem övezte azokat a kiadványainkat, amelyek a település és környéke nevezetességeire, érdekességeire hívták fel a figyelmet.  Sok ilyen reklámanyagot szétosztottunk.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

fénykép: Mihailo Berček - TOPSRBIJA
A Vajdasági Múzeumban dolgozó kolléganőink standunkon csütörtökön, február 26-án bemutatták a járeki Brvnara (Gerendaház) etnoparkot. 2016 novemberében a Temerini Művelődési Központ üzleti és technikai együttműködésről írt alá szerződést a Vajdasági Múzeummal közös művelődési programok megvalósítása érdekében. A cél a Krajinából idetelepült szerb lakosság hagyományainak, népszokásainak ápolása, szellemi és anyagi örökségének megőrzése, valamint a lakosság nevelése, előadások és szemináriumok szervezése, amelyek révén a fiatalabb generációk régi mesterségeket sajátíthatnak el.
A Vajdasági Turisztikai Szervezet kiállítóhelyén, a 4-es csarnokban, összesen mintegy 500 m²-es területen a Temerini Turisztikai Szövetség prezentációján kívül bemutatták még Szabadka, Šid, Ruma, Ópázova (Stara Pazova), Inđija, Karlóca, Pećinci, Ürög, Sremska Mitrovica, Törökkanizsa, Magyarkanizsa, Zenta, Topolya, Kishegyes, Verbász, Titel, Hódság, Szécsány, Plandište, Szenttamás, Pancsova, Palánka, Bács, Petrőc, Zombor, Apatin, Kovačica, Fehértemplom, Kevevára (Kovin), Zsablya, Szerbcsernye, valamint a Zasavica különleges rezervátum kínálatát.

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica

ПРЕЗЕНТАЦИЈА