TEMERIN KŐZSÉG IDEGENFORGALMI SZERVEZETE

TEMERIN MA

Bácska déli részén az autópálya mentén, mintegy 20 km-re Újvidéktől és 80 km-re Belgrádtól helyezkedik el Temerin, élethű városka ,amely le fogja nyűgözni Önt a nyugalmával.
Belépve a temerini községbe, érezni fogja a szorgalmas lakók vendégszeretetét. Gondozott házak, sok zöld terület és a nagyszámú kis és középvállalkozás, tanúskodik a szorgalmas Temeriniekről és az elkötelezettségükről a munka iránt.
Ahogyan sétálnak Temerinben, vásárolnak a bevásárlóközpontokban , úsznak a medencében, vagy élvezik a Jegricska folyómenti túrákat, lehetőségük nyillik arra ,hogy néhány külöböző nyelvet halljanak. Multikulturalizmus alapvető jellemzője Temerinnek és mi erre büszkék vagyunk.
Az elmúlt néhány évben Temerinre jellemző a gazdag étel és bor kínálat.
Tény, hogy sok étterem autentikus temerini specialitásokat kínál valamint borokat a saját borpincéjükből, hogy az élvezet teljes legyen.
A gazdag kulturális-történelmi és természeti örökség kiemelkedik a jól megőrzött épületekkel a Szécsényi várral, régi parkkal és az ezt körülvevő etno házakkal amelyek ápolják a temerini lakosok hagyományait. Temerin környéke bővelkedik gyönyörű sétahelykekkel, Jegricska folyó partmenti élvezeteivel és egyéb aktív pihenési lehetőségekkel.
A település dinamikussága tükröződik a számos kulturális és sporteseményekben, amelyeket egész évben számos sport és szabadidős területeken rendeznek meg.

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica