TEMERIN KŐZSÉG IDEGENFORGALMI SZERVEZETE

PINCÉSZET

Temerin a múltban ismert volt a bortermelésről. A település azon részei melyek magasabb tengerszintfeletti magasságban voltak, évszázadokig szőlőültetvények alatt álltak. Minőséges szőlőfajtákat termeltek, melyek a bor készítésére és eladására szolgáltak. A szőlőtermesztés rövid sztagnációja után, a második világháború befejeztével , a múlt évszázad hetvenes éveiben számos borkedvelő visszatért a szőlőtermesztéshez , így ma a Temerini borok jelentős helyet foglalnak el Vajdaság borkínálatában.

 

Adžić Pincészet

 

Az Adžić Pincészet egy családi vállalkozás. Sok éves tapasztalattal rendelkezik a szőlőtermelésben és a bortermelésben. Az Adžić család szőlőültetvényei Čortanovcin vannak, míg a pince a Temerini családi házban található. Az Adžić Pincészet a következő borokat kínálja: Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon, Rose, Sárga Tamjanika, Gewurztraminer és Bermet.

Cím: Bosko Buha 8, Temerin

Kapcsolat tartó személy:Adžić Ilija

Тelefon: +381 (0)63 102 81 25

E-mail: vinarijaadzic@gmail.com

www.facebook.com/Vinarija Adzic

 

Vindulo Pincészet

 

  • Vinski sala Vindulo 1
  • vindulo1
  • vindulo2

Vindulo Pincészet egy családi pincészet amit Dr. Laszló Dujmovity vezet. A család szenvedélye a borok iránti szeretet, és sok közülük meg van örökítve bajnoki trófeákkal az itthoni és külföldi versenyeken. A széleskörű választásban különösen kiemelkdnek a következő borfajták: Mirna Bácska Pannónia, Rosanna, Three star és az ÉdesÉva.

A bortermelés mellett a Vindulo borászat borturizmussal is foglalkozik, amely magába foglalja a szőlőskert és a szőlőtermelés megtekintését valamint ismerkedést a bortermelés gyártási folyamatával, a borkóstolást a kiválasztott Bácskai specialitétok mellett és remek szórakozást. Borkóstoló 15 fős vagy annál is több és az előre megadott időben zajlik le. A csarnok téli kapacitása a borkóstolásra 60 fő, míg nyáron az autentikus Bácskai terasz és veranda befogadóképessége körülbelül 100 vendég.

Cím:Tanya 84, Becsei út, Temerin

Telefon: +381 (0)21 843 773; +381 (0)63 523 673

 www.vindulo.com

 Kabács pincészet

A Kabács pincészet több mint 30 éve létezik. A hosszú tradíció mellett, a pincészet büszkélkedhet a sokszorosan díjjazott borokkal. A Kabács borászat ajánlata: Cabernet sauvignon, Chardonnay, Szürke burgundac és Shiraz

Cím:Népfront utca 14, Temerin

Kapcsolattartó személy:Kabács János

Telefon: +381 (0)21 844 224; +381 (0)63 860 99 15

 E-mail: kabacs.janos@gmail.com

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica