ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

Get Adobe Flash player

ПОЗИВ СПОНЗОРИМА И ПРИЈАТЕЉИМА МАНИФЕСТАЦИЈЕ ПРОСТО К'О ПАСУЉ 2018

Поштовани пријатељи!
Изузетно нам је задовољство да вас обавестимо да се највећа манифестација у општини Темерин „Просто к'о пасуљ“ ове године одржава у суботу 9. јуна на темеринском вашаришту!
Из године у годину манифестација окупља све већи број такмичара и посетилаца, а велика медијска покривеност како од стране локалних тако и регионалних медијских кућа гарантује позитивне ефекте за спонзоре, пријатеље и сараднике манифестације. Дугогодишња сарадња са многобројним компанијама као и поверење које нам указују нови сарадници сваке године говори о томе да је манифестација „Просто к'о пасуљ“ постала једна од водећих гастрономских манифестација Јужне Бачке.
Позивамо и вас да се прикључите нашем тиму, да заједно и на обострани интерес учинимо манифестацију „Просто к'о пасуљ“ још успешнијом и бољом!
Уколико сте заинтересовани за сарадњу и видите своју компанију / фирму / организацију у тиму манифестације „Просто к'о пасуљ“ - слободно нас контактирајте на бројеве телефона 021/844-655 и 062/88-41-402 или путем email-a temturorg@hotmail.com!

  •    web
  • 1
  • 10a
  • 10b

Очекујемо Ваш позив!
С поштовањем,
Туристичка организација општине Темерин