ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

1. Тортијада и мини сајам хране, пића и ручних радова

Удружење Дете Темерина ове године тачније 11.септембра у спортској хали у Темерину организује прву манифестацију "ТОРТИЈАДА И МИНИ САЈАМ ХРАНЕ,ПИЋА И РУЧНИХ РАДОВА" под називом СЛАТКИ ДАН! Имате прилику да се покажете на делу и направите најлепшу и најбољу торту. Такмичење ће бити подељено у три категорије Свечана торта, Дечија торта и Шлаг торта! Обезбеђене вредне награде за најбоље такмичаре а поклоне ће такође добити и сви учесници ове манифестације. Такође сви који желе да изложе своје производе, а да су то храна и пиће као и ручне радове могу да нам се обрате на телефон 063/531-832.

   Decija torta   Svecana torta   Slag torta

Пријава треба да садржи Име и презиме учесника, број личне карте, број телефона као и адресу становања. Пријаве шаљите на mail адресу DETETEMERINA@YAHOO.COM Пријаве се примају до 1.септембра, све додатне информације можете добити на горе поменути телефон!

Генерални спонзор наше манифестације ТОРТИЈАДА СЛАТКИ ДАН без које слатка ремек дела не могу да се замисле биће ДИЈАМАНТ ЗРЕЊАНИН! http://www.dijamant.rs

 

ТОРТИЈАДА И МИНИ САЈАМ ХРАНЕ ПИЋА И РУЧНИХ РАДОВА
САТНИЦА:
10.00-12.00 пријем излагача
12.00-13.00 жири оцењиује изожене торте
13.00 отворено за посетиоце
14.00 проглашење победника
14.30-16.30 подела и продаја торти

 

 

Да би се пријавили и учествовали на ТОРТИЈАДИ не морате бити регистрована фирма, довољно је само да сте хумани!

https://www.facebook.com/detetemerina

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica