ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ТОО Темерин на Сајму туризма у Крагујевцу

Осми Међународни сајам туризма и сеоског туризма одржан је од 24. до 26. новембра 2016. у Крагујевцу у организацији Шумадија сајма и Градске туристичке организације Крагујевац.
Међу бројним излагачима попут националне, регионалних и општинских туристичких организација нашла се и Туристичка организација општине Темерин.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

ТOO Темерин представила је свеобухватну туристичку понуду наше општине кроз брошуру “ТемерИН” и Илустровани водич и панорамски план општине Темерин. Посебно су представљени Парк природе Јегричка са Информативним центром, објекти “Моја чарда” и “Буцин салаш”, ресторан “Троглав” и манифестација “Просто к’о пасуљ”.

На заједничком излагачком простору Туристичке организације Војводине, поред темеринске, своју понуду представиле су и туристичке организације општина Врбас, Бач, Вршац, Жабаљ, Бачка Паланка, Ковин, Бела Црква, Ковачица, Тител, Зрењанин, Сремски Карловци и Сремска Митровица.
На Шумадија сајму представило се и преко 100 излагача из бањских и климатских лечилишта, здравствено-рекреативних и спортских центара, смештајних и угоститељских објеката, осигурања, образовних установа из земље и иностранства. Посетиоци су имали прилику да се упознају са туристичком понудом наше земље, аранжманима за Новогодишње и Божићне празнике, те разноврсном понудом ручних радова и прехрамбених производа. Такође, многи су искористили сајамске попусте и уживали у занимљивим културно-уметничким садржајима. Организоване су и стручне трибине и презентације.
Градска туристичка организација Крагујевца организовала је водичке туре где су сви заинтересовани могли да се упознају са историјом, културом и знаменитостима града.
За излагаче је већ традиционално организована тура „Фићама кроз град“.

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica