ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ТОО Темерин на предстојећем сајму туризма у Београду

Водећи сајам туризма у региону и највећа туристичка манифестација у Србији - Београдски сајам туризма, одржаће се 39. пут, и то у периоду од 23. до 26. фебруара 2017. године. Под слоганом „Уживајте на време“ у шест изложбених хала окупиће се најзначајније туристичке агенције, организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни туроператори са свих континената и посетиоцима премијерно понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону.

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Црна Гора, дестинација која захваљујући географском положају и раскошној природи, мору и обали, језерима, кањонима и планинама, представља изазов за туристе. Србија, као земља домаћин Сајма туризма, представиће своје туристичке адуте и природне лепоте, уз разноврсне садржаје за одмор, забаву, здравствени опоравак, спорт, рекреацију, авантуру...Београдски сајам крајем фебруара сваке године на неколико дана постаје „свет у малом“, али и привредна манифестација која, уз пословне, окупља и на десетине хиљада „обичних“ посетилаца. Неко тражи пословне партнере, неко туристичке аранжмане. Само туризам са толико шарма спаја бизнис и задовољство, само путовања имају неодољиву привлачност за све људе на планети. С обзиром да Сајам туризма у Београду из године у годину расте, очекује се да ће 2017. године окупити више од 1.200 излагача, од чега преко 300 иностраних, те да ће угостити више од 72.000 посетилаца.

Туристичка оргнизација општине Темерин представиће туристичку понуду наше општине у оквиру излагачког простора Туристичке организације Војводине. Брошура ТемерИН, Илустровани водич и панорамски план Општине Темерин, бројни проспекти и флајери приближиће богату туристичку понуду потенцијалном туристи - Парк природе Јегричка, дворац Сечен и Стари парк, две изузетне етно-куће Брвнара и Тајхаз, Мини зоо врт, могућности за лов и риболов, манифестацију „Просто к'о пасуљ“, салаше, чарде, ено и гастро понуду...

Радно време Сајма туризма: у четвртак, 23. фебруара од 10 до 18h, петак 24. и суботу 25. фебруара од 10 до 19h и недељу, 26. фебруара од 10 до 17h. Цена појединачне улазнице на сајам износи 300 дин.

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

ПРЕЗЕНТАЦИЈА