ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

Туристичка понуда општине Темерин представљена на сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Темерин презентовала је туристичку понуду наше општине на протеклом Београдском сајму туризма који је одржан у периоду од 23. до 26. фебруара 2017. године. Посетиоце нашег штанда највише су занимали базен у Темерину са термалном водом, шопинг у Темерину, салаши и чарде наше општине, винарије и манифестације. Надамо се да ће се добар део њих и одлучити да један део свог одмора проведу у Темерину. Велику пажњу привукле су наша брошура ТемерИН и Илустровани водич и панорамски план Општине Темерин, па је велик број овог материјала и подељен.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

фотографије: Михаило Берчек - ТОПСРБИЈА
Колегинице из Музеја Војводине представиле су Етно-парк „Брвнара“ у Бачком Јарку у оквиру нашег штанда у четвртак 23. фебруара. Током новембра месеца 2016. године Културни центар општине Темерин потписао је пословно-техничку сарадњу са Музејем Војводине поводом реализације културних садржаја у депандансу Музеја Војводине, Етно-парку „Брвнара“. Предмет уговора има за циљ организовање културних манифестација, очување и неговање традиције, народних обичаја, духовне и материјалне баштине српског народа са простора Крајине, едукација становништва, организовање предавања и семинара за учење вештина везаних за старе занате и преношење знања на млађе генерације.
Поред ТОО Темерин, у оквиру излагачког простора Туристичке организације Војводине у хали 4 на изложбеном простору од око 500 m² своју понуду представиле су и  туристичке организације и представници туристичке привреде из Суботице, Шида, Руме, Старе Пазове, Инђије, Сремских Карловаца, Пећинаца, Ирига, Сремске Митровице, Новог Кнежевца, Кањиже, Сенте, Бачке Тополе, Малог Иђоша, Врбаса, Титела, Оџака, Сечња, Пландишта, Србобрана, Панчева, Бачке Паланке, Бача, Бачког Петровца, Сомбора, Апатина, Ковачице, Беле Цркве, Ковина, Жабља, Српске Црње и Специјалног резервата „Засавица“.

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

ПРЕЗЕНТАЦИЈА