ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

Filter
 • Новогодишње свечаности у Темерину

  У петак 23.12.2016 са почетком у 10.30ч у "Паркићу" у центру општине Темерин одржане су традиционалне "Новогодишње свечаности". Учешће су узели ученици из О.Ш."Петар Кочић", О.Ш"Кокаи Имре", О.Ш"Славко Родић", О.Ш"Данило Зеленовић" и С.Ш"Лукијан Мушицки", као и предшколци из П.У."Вељко Влаховић".

  Деца су се дружила са Славицом аниматорком и Деда Мразом,погледала представу драмске радионице "Цврчак", а сви смо заједно имали прилику и да уживамо у наступу хорова П.У."Вељко Влаховић" и С.Ш."Лукијан Мушицки".Након тога уследило је кићење новогодишњих јелки са украсима које су деца  сама направила.

  {gallery}fotografije/svecanosti2016I{/gallery}

  Учесници манифестације су се потом угрејали уз топао чај који су нам припремили "Извиђачи Темерин" а могли су се  послужити  слаткишима и сланишима из посластичарнице "Hofy Cuki" из Темерина.

  Јавна библиотека "Сирмаи Карољ" је у оквиру манифестације омогућила ликовни кутак у коме су деца показала своју креативност.

  Канцеларија за младе из Темерина је пружила логистичку помоћ  у припреми и изводјењу "Новогодишњих свечаности".

  Захваљујемо се свим учесницима ,спонзорима и пријатељима манифестације.

  {gallery}fotografije/svecanosti2016II{/gallery}

 • Одржана Ноћ куповине и мини вашар

  У петак 23.12.2016. у центру Темерина одржане су манифестације Ноћ куповине и новогодишњи мини вашар на ком су били постављени продајни штандови са новогодишњим дрангулијама и производима из домаће радиности. Манифестацију је подржала Општина Темерин.

  {gallery}fotografije/vasar2016{/gallery}

 • Одржан новогодишњи коктел туристичке организације Војводине

  22.12.206. је у Скупштини АПВ одржан новогодишњи коктел Туристичке организације Војводине. Уз пригодан уметничко-забавни програм гостима се обратила и директорка Туристичке организације Војводине, др Наташа Павловић, која је изразила задовољство и захвалност досадашњом сарадњом са партнерима из туристичког сектора, те је рекла: “Број одазваних гостију нам говори о квалитету заједничког пословања и почетку остварења визије да је Војводина заиста јединствена туристичка дестинација.” Између осталог, истакла је да је визија Туристичке организације Војводине да постоје јасно дефинисани туристички производи, који свакако укључују и већ чувене дестинације, али и оне нове неоткирвене микро дестинације. Такође, нагласила је значајност сарадње партнера из свих општина и градова широм Војводине, те да је то једини исправан начин даљег развоја туризма.

  {gallery}fotografije/koktel2016{/gallery}

  Туристичка организација општине Темерин је присуствовала Новогодишњем коктелу у организацији Туристичке организације Војводине и том приликом смо добили Захвалницу за пословну сарадњу са ТОВ. Догађају је присуствовао и председник Покрајинске владе Игор Мировић.

 • Новогодишње свечаности за децу у центру Темерина

  Туристичка организација општине Темерин и ове годинe организује манифестацију „Новогодишње свечаности” у центру Темерина, која ће се одржати у петак 23.12.2016. године у паркићу у центру Темерина са почетком у 10.30h. Основна идеја манифестације јесте дружење деце и представљање обичаја за време Божићних и Новогодишњих празника. Такође, битан акценат се ставља на промовисање куповине јелки са бусеном, јер се при том не угрожава животна средина и не учествује се у бесправној сечи стабала.

  Деца у паркићу у центру Темерина ките јелкице украсима које сами израде и на тај начин својим суграђанима пожеле све најлепше у Новој години. Извиђачи Темерина традиционално припремају извиђачки чај за све учеснике и посетиоце манифестације. ТОО Темерин обезбеђује јелке са бусеном за сваку установу која учествује у манифестацији, а након празника јелке ће бити засађене на договорене локације. Учествују деца из свих школа са територије општине Темерин, као и из предшколске установе и Дневног центра за децу.

  Спонзор манифестације је посластичарница „HOFY CUKI“, а манифестацију је подржала Општина Темерин.

 • Пријаве за Новогодишњи мини вашар су у току!

  „Новогодишњи мини вашар“ ће се одржати у петак 23. децембра 2016. од 09:00 до 22:00h у центру Темерина (пешачка зона) у склопу манифестације „Ноћ куповине“. Мини вашар је излагачко-продајног карактера, а предност имају традиционални занати и ручни рад. 

  Све информације везано за пријаве можете добити на број телефона 021/844-655, путем e-maila temturorg@hotmail.com или лично у просторијама Туристичке организације општине Темерин, Новосадска 352 у периоду од 8 до 15 часова.

  Позивамо све заинтересоване излагаче да се пријаве до 21. децембра, а сву потребну документацију могу пронаћи у прилогу. Котизација за учешће на манифестацији за излагаче износи 500,00 RSD по једном излагачком месту.

 • Ноћ куповине 23. децембра у центру Темерина

  Туристичка организација општине Темерин најављује четврти по реду догађај „НОЋ КУПОВИНЕ”, који ће се одржати у петак 23. децембра 2016. године. Посетиоци могу да очекују ПОПУСТЕ, ПОКЛОНЕ, ЗАНИМЉИВЕ АКЦИЈЕ које ће обезбедити бројни бутици и робне куће у самом центру Темерина. Радно време свих објеката који учествују у „Ноћи куповине“ биће продужено до 22 часа.

  НОЋ КУПОВИНЕ 2016

  На делу пешачке зоне у Новосадској улици, истог дана биће постављен „Новогодишњи мини вашар”, на ком ће бити продајни штандови са новогодишњим дрангулијама и производима домаће радиности.

  У вечерњим часовима Друштво пријатеља баште и винари наше општине промовисаће предстојећи Јануарски сајам вина и делити кувано вино посетиоцима у центру Темерина.

  Манифестацију је подржала Општина Темерин.

  Овом манифестацијом желимо да нашим суграђанима улепшамо празнике и пожелимо срећну и успешну Нову 2017. годину!

  За учешће у „НОЋИ КУПОВИНЕ” до сада су се пријавили следећи продајни објекти:

  BEBA– ПОПУСТ 20% НА ОДРЕЂЕНЕ АРТИКЛЕ

  DUGA STEP– ПОПУСТ 10-20%

  DUGA FASHION– ПОПУСТ 10-70%

  JEANSOMANIA – ПОПУСТ 10%

  MAXERS – ПОПУСТ 10-30%

  MAXI STILL– ПОПУСТ 10-30%

  ELITE STYLE– ПОПУСТ 10%

  ПОГЛЕД ПАРФИМЕРИЈА – редован ПОПУСТ 7% уз картицу и ПОКЛОН УЗ КУПОВИНУ

  INTIMO– ПОПУСТ 10-20%

  ALEXANDAR COSMETICS– ПОПУСТ 30% НА ОДРЕЂЕНЕ АРТИКЛЕ, 5% НА ЦЕО АСОРТИМАН, ПРОМОТИВНО ШМИНКАЊЕ

  ПИНОКИО – ПОПУСТ 20% НА ЦИПЕЛЕ И ЧИЗМИЦЕ

  БУТИК ANNA– ПОПУСТ 10%

  ДЕЧИЈИ САН - РАСПРОДАЈА

  АЗИЈСКА РОБНА КУЋА – ПОКЛОН УЗ КУПОВИНУ

  FASHION POINT – ПОПУСТ 30-50%

  TREND TEXTIL ПОКЛОН УЗ КУПОВИНУ

  S-BONUM – ПОПУСТ 10% И ПОКЛОН УЗ КУПОВИНУ

  PAPILLON – ПОПУСТ 10%

  Како је до сада било на овој манифестацији погледајте на фотографијама у прилогу:

  {gallery}fotografije/NAJAVANOCKUPOVINE2016{/gallery}

  ДОБРОДОШЛИ!

 • Темерин добио хотел са две звездице

  Моја чарда на Јегричкој од новембра месеца 2016. године званично je проглашена за хотел категорисан са две звездице. Надамо се да ће се тиме додатно подићи ниво туристичке понуде опшине Темерин и привући већи број туриста.
  Хотел Моја чарда је прави бисер на обали речице Јегричке, налази се у непосредној близини Информативног центра Парка природе Јегричка. Располаже са 14 модерно уређених соба. На јеловнику ресторана налази се велики избор хране из домаће кухиње, јела са роштиља, јела испод сача, рибе, вруће лепиње и сомуни из пекаре која је у склопу ресторана, као и велики избор слатких јела и колача. Моја чарда је идеално место и за прославе са капацитетом сале од 80 места и 100 места у башти.

  Желимо пуно успеха у даљем раду!

  www.mojacarda.rs

  {gallery}fotografije/mojacarda{/gallery}

 • Srecni praznici

 • Gledajte nas u emisiji "Razglednice" RTV1 u 17:50

  Turistička organizacija opštine Temerin želi i ovim putem da se zahvali svima onima koji su došli da učestvuju i podrže našu manifestaciju "Novogodišnje svečanosti" i da Vas obavestimo da prilog sa današnjeg dešavanja možete pogledati na programu RTV1 u emisiji "Razglednice" 23.12.2015. godine od 17:50 časova

 • Manifestacija "Novogodišnje svečanosti"

  Turistička organizacija opštine Temerin i ove godine organizuje manifestaciju "Novogodišnje svečanosti" 23. decembra 2015. godine sa početkom u 11 časova u parkiću u centru Temerina. Dođite da i ove godine kitimo jelke i družimo se sa Deda Mrazom uz čaj i kolače.

  Novogodišnje svečanosti.jpg

 • NOĆ KUPOVINE I NOVOGODIŠNJI MINI VAŠAR U TEMERINU

  Turistička organizacija opštine Temerin, drugu godinu za redom, organizuje događaj "Noć kupovine" u subotu 27. decembra 2014. godine, kada će veliki broj robnih kuća, butika i prodavnica produžiti radno vreme do 22 časa i svojim kupcima ponuditi novogodišnje popuste!

  {gallery}fotografije/nockupovine2014{/gallery}

  Učesnici “Noći kupovine”:

  Robna kuća BEBA – POPUST 10%

  Robna kuća DUGA fashion, DUGA KIDS i DUGA STEP – POPUST 10%

  Butik ELITE – POPUST

  Butik DIL – POPUST

  MAXERS – POPUST 10-30 %

  Butik МАЈА – POPUST

  Butik NINJA (BONATTI) - POPUST 10%

  MINI HOME (DEČIJI SAN) - POPUST

  Butik INTIMO – BILICZKI – POPUST 10-50%

  Obuća S-BONUM – POPUST 30% na određeni asortiman i POKLON UZ KUPOVINU

  Takođe u subotu 27. decembra Društvo prijatelja bašte promovisaće Januarski sajam vina u večernjim časovima na Novogodišnjem mini vašaru, gde će deliti kuvano vino za posetioce.

  "Novogodišnji mini vašar" se ove godine održava 26. i 27. decembra (petak i subota) od 11 do 20 časova u centru Temerina u pešačkoj zoni. Posetioci će na mini vašaru moći da pazare domaća vina, med, proizvode od meda, ručne radove udruženja žena, novogodišnje drangulije...

  Dobrodošli!

 • POČELE PRIJAVE ZA NOVOGODIŠNJI MINI VAŠAR

  Turistička organizacija opštine Temerin, drugu godinu za redom, organizuje događaj "Novogodišnji mini vašar" koji se ove godine održava 26. i 27. decembra (petak i subota) od 11 do 20 časova u centru Temerina u pešačkoj zoni. Mini vašar zamišljen je kao manifestacija koja promoviše tradicionalne zanate, proizvodnju tradicionalnih i zdravih proizvoda, preduzetništvo žena... U subotu 27. decembra Društvo prijatelja bašte promovisaće Januarski sajam vina u večernjim časovima. Takođe u subotu, održaće se i "Noć kupovine", kada će veliki broj robnih kuća, butika i prodavnica produžiti radno vreme i svojim kupcima ponuditi novogodišnje popuste i akcije.

  {gallery}fotografije/minivasarnajava{/gallery}

  Pozivamo sve zainteresovane izlagače da se prijave za učešće na manifestaciji. Pravilnik o učešću i prijavni list možete pronaći u dokumentu u prilogu.

 • MANIFESTACIJA DANI MEDA U TEMERINU

  Deveta po redu manifestacija "Dani meda" održaće se u subotu, 6. decembra u Omladinskom domu u Temerinu. Ulaz se ne naplaćuje, a manifestacija traje od 9 do 18 časova. Pčelari iz Temerina i iz okruženja predstaviće svoj med i proizvode od meda, pčelarski pribor i opremu. Cilj same manifestacije je da promoviše pčelastvo kao važnu granu poljoprivrede, ali i da predstavi posetiocima najzdraviju hranu - med i pčelinje proizvode.

  {gallery}fotografije/danimeda2014{/gallery}

 • NOĆ KUPOVINE U TEMERINU

  NOĆ KUPOVINE PRVI PUT U TEMERINU
  28. decembar 2013. od 18-23h
  Turistička organizacija opštine Temerin predstavlja NOĆ KUPOVINE U TEMERINU! Posetioci mogu da očekuju brojne POPUSTE, AKCIJE, POKLONE... Butici, robne kuće i ostali učesnici ovog događaja istaknuti su na plakatu, a kako će Vas obradovati... Obavestićemo uskoro!

  {gallery}fotografije/nockupovine{/gallery}

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica