ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ХУМАНИТАРНИ РУЧАК "СРЦЕМ ЗА ЈОВАНУ"

ПОДЕЛА 3.000 ПОРЦИЈА ПАСУЉА

Најважнији сегмент манифестације "Просто к'о пасуљ" је њен хуманитарни карактер, који се огледа у припреми хуманитарног ручка - великог казана са око 3.000 порција куваног пасуља. Посетиоци манифестације који не учествују у такмичарском делу и немају своју екипу, овде могу да ручају најлепши пасуљ и уједно оставе добровољни прилог за своју порцију пасуља. Подела овог „хуманитарног пасуља“ почиње у 12 часова. Ове године прикупљена средства намењена су нашој малој суграђанки Јовани.

  •     WEB
  • IMG_1373
  • IMG_1377
  • IMG_1390

Јована Дрљача (2) рођена је 26.11.2014. године. У првим месецима живота установљене су јој тешка церебрална дисфункција, епилепсија, цистична болест бубрега и опструктивни хидроцефалус. Због тога су јој потребни лекови које родитељи набављају из Русије и Немачке. Јована има специфичан поремећај развоја покретљивости и како би јој се олакшало свакодневно функционисање потребни су посебни, редовни рехабилитациони третмани који се спроводе од стране физијатра, физиотерапеута и дефектолога. У наредних месец дана девојчици ће бити урађен третман матичним ћелијама који би могао знатно да умањи број епилептичних напада. Трошкови лечења су велики и премашују породични буџет, стога је неопходно прикупити додатни новац како би се Јовани помогло да живи што квалитетније.

Очекујемо Вас на ручку 3. јуна у Темерину! Искористимо прилику да уз ручак и дружење на манифестацији уједно будемо и хумани. Добродошли!

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica