ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ПРОМОЦИЈА НОВОГ ОПШТИНСКОГ И ПРИВРЕДНОГ СПОТА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

Промоција новог општинског спота и привредног спота општине Темерин одржаће се 09. новембра 2017. (четвртак) у просторијама Културног центра општине Темерин са почетком у 12 часова.

Једна од важнијих активности које је Туристичка организација општине Темерин спровела током 2017. године јесте пројекат снимања новог промотивног видео материјала општине Темерин. Квалитетан промотивни видео материјал наметнуо се као неопходност, с обзиром на све учесталија повезивања, пословне договоре и успостављање сарадње између општине Темерин и других општина и градова како из Србије тако и из страних земаља. Снимано је на преко више од 30 локација у сва три насељена места општине Темерин.

   

Нови туристички промотивни спот је првобитна идеја са којом смо кренули у реализацију овог пројекта. На крају је комплетан снимљени материјал упакован у три целине - дужи промотивни филм општине Темерин са наратором, туристички спот и посебно издвојен спот о привреди општине Темерин. Приређени су и преводи овог материјала на мађарски и енглески језик. Промотивни спот општине Темерин представља главне одлике и вредности наше општине у целости - кроз осмоминутну видео презентацију. Привредни спот има за задатак да престави изузетно активну привредну делатност наше општине, да покаже велике компаније и предузећа који имају дугу традицију успешног пословања, да промовише предузетништво и покаже спремност локалне самоуправе да подржи и подстакне инвеститоре да свој интерес за пословање нађу на територији наше општине. Туристички спот општине Темерин представља најбоље из области туризма. Промоција туристичког спота је одржана на новосадском сајму у оквиру Сајма туризма у септембру месецу.

Надамо се да смо произвели један савремен, разумљив, јасан видео материјал, подједнако занимљив и Темеринцима, али и онима који први пут упознају општину Темерин.

Промоција је затвореног типа, а сви спотови биће постављени након промоције на званични јутјуб канал ТОО Темерин.

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica