ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ТОО Темерин на 40. Међународном сајму туризма у Београду

Туристичка организација општине Темерин први пут организује самосталну презентацију на 40. Међународном сајму туризма који се одржава од 22-25. фебруара у Београду, а уз подршку локалне самоуправе и ТО Војводине. Сајам туризма у Београду тренутно је један од најинтересантнијих како у нашој земљи, тако и у региону, са више од 75,000 посетилаца сваке године. Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Грчка, вечита инспирација за путнике и омиљена летња дестинација за туристе. Штанд ТОО Темерин налази се у оквиру ХАЛЕ 4, где се традиционално представља туристичка понуда Србије и Војводине. Током четири дана трајања сајамске манифестације, општина Темерин ће представити своју богату туристичку понуду кроз нове тематске проспекте, праћене конкретним агенцијским понудама. Конкурентне цене и квалитет који се нуди привлаче све већи број посетилаца у нашу општину. Занимљиви аранжмани припремљени су за дечије екскурзије, али и за викенд у Темерину.

Радно време сајма је у четвртак 22. фебруар од 10 до 18h, петак 23. фебруар од 10 до 19h, субота 24. фебруар од 10 до 19h и недеља 25. фебруар од 10 до 17h. За појединачну улазницу потребно је издвојити 300 динара, за групне улазнице 200 динара, а паркинг карта стаје 200 динара за сат времена.

Поред целокупне понуде коју промовишемо, на штанду ТОО Темерин представиће се:

Хотел Моја чарда - прави бисер на обали Јегричке, преставиће своје програме за породични одмор, рекреацију, бизнис пакете и наравно кухињу.

Био салаш ИДЕИ - налази се непосредно уз Парк природе Јегричка, сертификовани су произвођачи органске хране врхунског квалитета.

Буцин салаш - Ресторан са домаћом кухињом и локалним специјалитетима, а бројни су и пратећи садржаји - дечије игралиште, спортски терени, јахање коња, економско двориште са типичним животињама за салаш.

Инфо-центар Парка природе Јегричка - ЈВП Воде Војводине као управљач, промовисаће заштићено природно добро Парк природе Јегричка, као и активности и програме који се организују на овом прелепом простору и новину која је постала права атракција - вожња катамараном по речици Јегричкој у највећој зони заштите.

Вински салаш и винарија Виндуло - породична винарија представиће своја вина, као и програме који обухватају обилазак винограда и винарије, упознавање са процесом производње и дегустацију вина.

Рибњак Језеро, Бачки Јарак - Удружење риболоваца Језеро из Бачког Јарка представиће своју понуду и услове који се нуде пецарошима и посетиоцима овог прелепог простора, као и манифестацију "Златни котлић Војводине" која ће се у 2018. години одржати управо на овом простору.

Винарија Аџић - представиће свој асортиман вина

Винарија Кабач - представиће свој асортиман вина

Уметничка радионица Уникат - презентација уметничког сликавања на стаклу и керамици, са традиционалним мотивима Војводине.

Тамбурашки оркестар Бисери и певачка група Јарачки јарани својом песмом и свирком упутиће најлепше позивнице посетиоцима сајма да дођу у Темерин.

Добро дошли!

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica