ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ТЕМЕРИН НА 41. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

41. Међународни београдски сајам туризма одржаће се под слоганом „Лето је ближе него што мислите“ од  21. до 24. фебруара 2019. године на Београдском сајму. Сајам туризма у Београду тренутно је један од најинтересантнијих како у нашој земљи, тако и у региону, са више од 75,000 посетилаца сваке године. Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Бугарска, земља чији је туризам у процвату, а град Пловдив једна од престоница културе у 2019. години.

Туристичка организација општине Темерин и ове године представља туристичку понуду општине Темерин, а уз подршку локалне самоуправе и ТО Војводине. Штанд ТОО Темерин налази се у оквиру ХАЛЕ 4, где се традиционално представља туристичка понуда Србије и Војводине. Током четири дана трајања сајамске манифестације, општина Темерин ће представити своју богату туристичку понуду кроз тематске проспекте, праћене конкретним агенцијским понудама. Конкурентне цене и квалитет који се нуди привлаче све већи број посетилаца у нашу општину. Занимљиви аранжмани припремљени су за дечије екскурзије, али и за викенд у Темерину.

 

Потрудили смо се да посетиоцима сајма ове године представимо туристичку понуду наше општине кроз визуру уметника, тако да ће штанд бити осликан уметничким радом, а сам излагачки простор обогатиће скулптуре брачног пара уметника, вајара и скулптора – Кароља и Злате Марков Барањи.

Радно време сајма је од 21-23. фебруара од 10 до 19h, а у недељу 24. фебруара од 10 до 18h. За појединачну улазницу потребно је издвојити 400 динара, за групне улазнице 300 динара, а паркинг карта стаје 200 динара за сат времена.

Поред целокупне понуде коју промовишемо, на штанду ТОО Темерин представиће се:

Хотел Моја чарда - прави бисер на обали Јегричке, преставиће своје програме за породични одмор, рекреацију, бизнис пакете и наравно кухињу.

Легат Кароља Барањија и Злате Марков Барањи - Брачни пар је Темерину оставио легат велике вредности, верујући да овде људи имају слуха за њихов свет, израз и одраз у времену. Њихови радови улепшавају многе просторе, а између осталог и парк на Палићу где се налази Златина скулптура „Јесење сунце“. У Темерину испред КИЦ „Лукијан Мушицки“ налази се скулптура „Девојка која се чешља“, а испред ОШ „Кокаи Имре“ скулптура „Бик“.

Био салаш ИДЕИ - налази се непосредно уз Парк природе Јегричка, сертификовани су произвођачи органске хране врхунског квалитета.

Инфо-центар Парка природе Јегричка - ЈВП Воде Војводине као управљач, промовисаће заштићено природно добро Парк природе Јегричка, као и активности и програме који се организују на овом прелепом простору и новину која је постала права атракција - вожња катамараном по речици Јегричкој у највећој зони заштите.

Рибњак Језеро, Бачки Јарак - Удружење риболоваца Језеро из Бачког Јарка представиће своју понуду и услове који се нуде пецарошима и посетиоцима овог прелепог простора

Уметничка радионица Уникат - презентација уметничког сликања на стаклу и керамици, са традиционалним мотивима Војводине.

Певачка група Јарачки јарани својом песмом и свирком упутиће најлепше позивнице посетиоцима сајма да дођу у Темерин.

Креативна радионица Темерин – вредне руке жена представиће своје најинтересантније производе из области ткања, веза, традиционалних сувенира, технике декупаж , као и традиционалне медењаке.

Етно-парк Брвнара Бачки Јарак – Јединствени музеј под ведрим небом у Војводини, који сведочи о народном градитељству крајишких Срба – колониста који су населили Бачки Јарак након Другог светског рата.

Пчеларско газдинство Говедарица - Пчеларско газдинство „Говедарица“ већ 5 година бави се производњом меда и пчелињих производа. У свом асортиману поред цветног меда, меда уљане репице, багрема и сунцокрета могу се пронаћи и производи као што су: прополис, воштани поклопци, мед-полен-прополис, перга, восак и сапун али и медењаци и ракија медовача.

Добро дошли!

 

 

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica