ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

DEČJE IGRALIŠTE U BAČKOM JARKU

Na radost najmlađih stanovnika Bačkog Jarka, 24.01.2014. godine, postavljeno je dečje igralište ispred Brvnare. Izradu i postavljanje mobilijara je izvršilo JP Nacionalni park „Fruška gora“, a postavljene su ljuljaške, klackalice, penjalica, konjić, klupe, kante za smeće i ograda.

  • Decje igraliste Brvnara

 Aktivnosti su realizovane u sklopu projekta Etno- park „Brvnara“ Bački Jarak, a po osnovu konkursa za afirmaciju seoskih sredina kao turističkog potencijala – „Selo sa razglednice“, a finasijska sredstva obezbeđena su od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova AP Vojvodine i Opštine Temerin.

Projektom je predviđeno i nastavak realizacije programa Škole tkanja u „Brvnari“ koju realizuju Aktiv žena i KUD „Dr Mladen Stojanović“ u saradnji sa Muzejom Vojvodine. Inicijative za podnošenje predloga projekata i odluke o potrebnim ulaganjima donete su od strane saveta mesnih zajednica, a izrada predloga projekta i pribavljanje potrebne dokumentacije realizovani su od strane Agencije za razvoj opštine Temerin.

Autor: Miroslav Tepić, projekt menadžer

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica