ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

POČEO 36. BEOGRADSKI SAJAM TURIZMA

36. Međunarodni sajam turizma u Beogradu počeo je u četvrtak 27. februara i traje do nedelje 2. marta. Broj posetilaca kao i broj izlagača raste iz godine u godinu, čime je Beogradski sajam turizma poneo epitet najveće turističke manifestacije u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Porukom “Ispunjavamo želje” najveće turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata posetiocima će ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu. Posetioci će imati priliku da dobiju First Minute ponude za leto 2014, sa popustima i do 40 odsto. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Indonezija, najrazuđenija ostrvska zemlja na svetu, sa 17.000 ostrva. U sklopu ovog sajma, održavaju se još i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme – HORECA, Sajam suvenira “Posetite Srbiju” i Međunarodni sajam vina.

Turistička organizacija opštine Temerin predstavlja svoju ponudu u hali 4, na štandu Turističke organizacije Vojvodine.  Posetioci mogu da se upoznaju sa našim bazenskim kompleksom, vinskim turizmom, Parkom prirode “Jegrička”, lovnim turizmom, salašima, izletištima, etno-kućama, manifestacijama, šopingom u Temerinu... Promocija desetog međunarodnog BEAN festivala – temerinske pasuljijade će se održati na našem štandu u subotu 1. marta, sa početkom od 12 h. Sa zadovoljstvom najavljujemo da će na jubilarnoj pasuljijadi, u petak 6. juna, gostovati Đule i VAN GOGH.

Sajam suvenira organizuje se pete godine zaredom u okviru Sajma turizma u cilju promocije turizma Srbije kroz autentične proizvode sa ovog podneblja. Udruženje “Kreativna radionica Temerin” u okviru ovog sajma predstavljaju svoje divne ručne radove.

Radno vreme sajmova je: u četvrtak do 18.00, u petak i subotu od 10.00 do 19.00, a u nedelju 2. marta od 10.00 do 17.00. Pojedinačna ulaznica košta 300 dinara, za grupne posete 200, a parking je 200 dinara po satu.

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica