ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

RAZVOJ PROSTORNE INFRASTRUKTURE TEMATSKE CELINE TAKT TEMERIN

U sklopu projekta „Razvoj prostorne infrastrukture tematske celine TAKT, Temerin“ završeni su građevinski radovi na uređenju potkrovlja likovnog ateljea koji su obuhvatili izgradnju i završne radove na uređenju soba za smeštaj posetilaca.

 

Realizacija radova je finansirana sredstvima, koje je Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova AP Vojvodine dodelio opštini Temerin , po osnovu konkursa za dodelu bespovratnih sredstava lokalnim samoupravama sa teritorije AP Vojvodine za sufinansiranje projekata planskog uređenja tematskih ulica i drugih turističkih celina.

Završetkom izgradnje likovnog ateljea su stvoreni uslovi za dostupnost postojećih i kreiranje novih sadržaja i usluga u okviru tematske celine TAKT, Temerin - Тemerini Аlkotóműhely és Кépzőművészeti Тábor / Termerinska likovno stvaralačka kolonija.

Preduzete aktivnosti su usmerene na razvoj kulturnog turizma i kreativnog sektora u zajednici i regionu. U prvom redu, ciljna grupa jesu pojedinci i organizacije koji deluju u oblasti primenjenih umetnosti i kulturnog stvaralaštva. Pored toga, realizacija projekta omogućava da se postojeći program grupnih poseta dalje razvija i da bi se pospešile individualne porodične posete tematskoj celini TAKT-a.БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica