ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

Članci

Filter
 • ТОО Темерин на Сајму туризма у Крагујевцу

  Осми Међународни сајам туризма и сеоског туризма одржан је од 24. до 26. новембра 2016. у Крагујевцу у организацији Шумадија сајма и Градске туристичке организације Крагујевац.
  Међу бројним излагачима попут националне, регионалних и општинских туристичких организација нашла се и Туристичка организација општине Темерин.

  {gallery}fotografije/sajamkg16{/gallery}
  ТOO Темерин представила је свеобухватну туристичку понуду наше општине кроз брошуру “ТемерИН” и Илустровани водич и панорамски план општине Темерин. Посебно су представљени Парк природе Јегричка са Информативним центром, објекти “Моја чарда” и “Буцин салаш”, ресторан “Троглав” и манифестација “Просто к’о пасуљ”.

 • Дани меда 10. децембра

  Манифестација "Дани меда", једанаеста по реду, одржаће се 10. децембра 2016. године у Дому омладине у Темерину у организацији Пчеларског удружења "Сигети Шандор". Пчелари из Темерина и окружења представиће свој мед и производе од меда, пчеларски прибор и опрему. Биће отворена и изложба дечијих радова под називом "Волим мед" у којој учествују основне школе са територије општине као и предшколска установа.
  Врата Омладинског дома биће отворена за посетиоце манифестације од 10 до 18 часова, а улаз је бесплатан.

  Како је ранијих година било на овој манифестацији можете погледати на фотографијама у прилогу.

  {gallery}fotografije/danimedanajava2016{/gallery}

 • Планинарски бал у Темерину

  Планинарско смучарски клуб Сириг организује ПЛАНИНАРСКИ БАЛ који ће се одржати у суботу 26. новембра 2016. године. Сиришки планинари овом приликом угостиће преко 100 представника и чланова бројних планинарских друштава и клубова са територије Војводине и шире.

 • ТОО Темерин на "Регионалној конференцији о биодиверзитету, нискокарбонском туризму и локалном економском развоју"

  Туристичка организација општине Темерин учествовала је на "Регионалној конференцији о биодиверзитету, нискокарбонском туризму и локалном економском развоју", која је одржана 18. и 19. новембра 2016. године у Скупштини АП Војводине у организацији Центра за истраживања и студије туризма, а уз подршку Покрајинске владе АП Војводине, Министарства трговине, туризма и телеколмуникација, Немачке организације за међународну сарадњу - ГИЗ, Централне европске иницијативе (ЦЕИ) и Града Суботице.

  {gallery}fotografije/regkonfnov2016{/gallery}

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

PROSPEKTUS

brosura

TÉRKÉP

mapa

AJÁNDÉKBOLT

suvenirnica