ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ТЕМЕРИН ДАНАС

   На самом југу Бачке уз аутопут, на 20-так км од Новог Сада и на 80 км од Београда налази се Темерин, живописна варошица која ће вас очарати својом мирноћом.

   При уласку у општину Темерин, осетићете гостопримљивост наших вредних житеља. Уређене куће, зеленило и велики број малих и средњих предузећа, сведоче о марљивости Темеринаца и њиховој посвећености своме граду.

   Док будете шетали Темерином, куповали у тржним центрима, купали се на базену или уживали поред Јегричке чућете неколико језика. Мултикултуралност је битна одлика Темерина и ми се тиме поносимо.

   Последњих неколико година Темерин важи за место богате еногастрономске понуде. Наиме, бројни ресторани са аутентичним темеринским специјалитетима и вина из наших винарија омугућиће вам уживање свим чулима.

   Богато културно-историјско и природно наслеђе истиче се у очуваним објектима дворца Сечењ, Старим парком око њега и етно кућама које негују традицију житеља Темерина. Околина Темерина обилује лепим местима за шетњу, уживање на обалама Јегричке и другим видовима активног одмора. 

   Динамичност насеља огледа се у великом броју манифестација и спортских дешавања које се током читаве године одржавају у многим спортско рекреативним просторима.

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

ПРЕЗЕНТАЦИЈА