ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ТЕМЕРИН

ВИНАРИЈЕ

Темерин је у прошлости био познат по производњи вина. Делови општине који су на вишим надморским висинама, вековима су били под виноградима. Узгајале су се квалитетне сорте винове лозе, коришћене за справљање вина и продају грожђа. После краћег застоја у развоју виноградарства, након II Светског рата, седамдесетих година прошлог века, један број љубитеља вина се враћа узгоју винове лозе, тако да данас темеринска вина заузимају значајно место у винској понуди Војводине.

ВИНАРИЈА АЏИЋ
Винарија Аџић је породична винарија са вишегодишњим искуством у узгајању винове лозе и производњи вина. Виногради породице Аџић се налазе у Чортановцима, док се подруми налазе у породичној кући у Темерину. Винарија Аџић у својој понуди има следећа вина:Chardonnay, Merlot, Cabernet sauvignon, Розе, Жута тамјаника,Траминац и Бермет.
Адреса: Бошка Бухе 8, Темерин
Контакт особа: Илија Аџић
Тел: +381 (0)63 102 81 25
E-mail: vinarijaadzic@gmail.com
www.facebook.com/Vinarija Adzic

ВИНАРИЈА КАБАЧ
Винарија Кабач постоји више од 30 година. Уз дугу традицију, винарија се може похвалити и вишеструко награђиваним винима. Винарија Кабач Вам препоручује: Cabernet sauvignon, Chardonnay, Sivi burgundac i Širaz.
Адреса: Народног фронта 14, Темерин
Контакт особа: Кабач Јанош
Тел: +381 (0)21 844 224; +381 (0)63 860 99 15
E-mail: kabacs.janos@gmail.com

 

 

БРОШУРА

brosura

МАПА

mapa

СУВЕНИРНИЦА

suvenirnica

ПРЕЗЕНТАЦИЈА