SIKERES KERÉKPÁROS AKCIÓ SZEPTEMBER 22-ÉN

Nagy örömünkre szolgál, hogy szeptember 22-én, a világ autómentes napján sikeresen megtartottuk kerékpáros akciónkat. A kerékpárosok reggel 10 órakor indultak Járekról, és útközben csatlakoztak hozzájuk a többiek Kolóniáról, Temerin központjából és Telepről.
Kisebb szünetet tartottak 10:30 körül Temerin központjában, ahol a temerini egészségház Polivalens Szolgálatának munkatársai kitűzőket és tájékoztató anyagokat osztottak ki a fizikai aktivitás egészségre gyakorolt jelentőségéről és hatásáról. A résztvevők között voltak családok a gyermekeikkel, a legnagyobb csoportot pedig az összes helyi iskola diákjai és tanárai alkották, valamint számos civil szervezet. Útjukat folytatták, körülbelül 3,5 km hosszúságban, egészen a Jegrička Természeti Parkig. Az akció végső célja a gyönyörű Antero tanya volt, ahová 11:15-re érkeztek. A Temerini Idegenforgalmi Szervezet frissítőkkel, vízzel, üdítővel és péksüteményekkel vendégelte meg a résztvevőket.
Örömmel jelentjük, hogy az akcióba körülbelül 300-an vettek részt, köztük gyerekek és felnőttek egyaránt. Külön öröm volt, hogy résztvevők érkeztek Bécsből, Belgrádból, Versecről és Újvidékről is. A TISZ Temerin 2022-ben hűségprogramot indított, amelynek keretében hűségkártyákat osztanak. A résztvevők a kártyájukat a szervezőknek benyújtva pecsételtethették le, míg az új résztvevők is beszerezhették a hűségkártyát. A hűségprogram 2026-ig tart, és célunk, hogy a leglojalabb résztvevőket értékes ajándékokkal jutalmazzuk.
Idén tombolát is szerveztünk, ahol érdekes nyereményeket osztottunk ki. A díjak között kerékpáros felszerelések szerepeltek, amelyeket a CAPRIOLO cég biztosított, ezért hálásan köszönjük a támogatásukat. Ezen kívül a TISZ Temerin minden résztvevőnek kitűzőt és szép ajándékcsomagokat osztott ki.
A tanyán tartott pihenőidő alatt Milan Borić úr, aki hosszú évek óta lelkes kerékpáros, köszöntötte a résztvevőket, ami különleges meglepetésként szolgált. Hálásan köszönjük támogatását és a közös élményeket!
Temerin Község teljes mértékben támogatta ezt a szép akciót, különösen örülünk, hogy az utóbbi években Mladen Zec úr, a település polgármestere és családja is rendszeresen kerékpározik velünk.
Külön köszönetet mondunk a temerini rendőrségnek, akik hozzájárultak az akció biztonságához, és biztosították, hogy minden zökkenőmentesen menjen. A rendőrök az akció teljes időtartama alatt kísérték a kerékpárosokat, segítve ezzel a biztonságos kerékpározást az Antero tanyáig.
Az újabb akcióig sok kellemes kerékpáros napot kívánunk mindenkinek!

You may also like...